KlM
KLM

KLM

Meer dan 100 jaar pionier in de luchtvaartindustrie!KLM
KLM opereert als enige luchtvaartmaatschappij al langer dan eeuw onder haar oorspronkelijke naam en staat bekend om hun gunstige vliegtijden, punctualiteit en directe verbindingen.
KLM, de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld, maar tevens  één van de meest innovatieve op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaamheid
Duurzaamheid  is een begrip dat tegenwoordig bij velen hoog in het vaandel staat. Ook bij KLM wordt hard gewerkt om bij te dragen aan een meer milieuvriendelijke toekomst. Daartoe lanceerde KLM in juni 2019 haar initiatief “Fly Responsibly”. Met dit initiatief committeert KLM zich aan het creëren van een duurzame toekomst voor de luchtvaart.
Zo omvat dit initiatief bv. de uitnodiging aan u als consument om voor CO2-compensatie te kiezen en gaat KLM korte afstandsvluchten vervangen door stoelcapaciteit in hogesnelheidstreinen aan te bieden. Zo zal met ingang van maart 2020 het aantal vluchten tussen Schiphol en Brussel worden verminderd en vervangen door hogesnelheidstreinen.
Vanwege de vele succesvolle investeringen die Air France-KLM op sociaal, milieutechnisch en economisch vlak doet staat deze luchtvaartgroep al 15 jaar onafgebroken in de top 3 van de Dow Jones Sustainability Index (DJSI), waarvan meerdere malen (ook momenteel in 2019) op de eerste plaats.

KLM World Business Class (Intercontinentaal)KLM Business Class
Uitgerust aankomen op uw bestemming is een goede start van uw vakantie. Een zo comfortabel mogelijke vliegreis draagt hier zeker aan bij. Gun uzelf de luxe van de KLM World Business Class stoel. Aan boord geniet u van uitstekend zitcomfort en kunt uw stoel omzetten naar een “full-flat” bed. Daarnaast geniet u van vele extra’s, zoals persoonlijke service, een eigen 16 – 18 inch entertainmentscherm, een voortreffelijke menukaart, een toilettasje met inhoud en stroomvoorziening bij uw stoel.
Voordat u aan uw reis begint heeft u voorrang bij het inchecken , bij de bagageafgifte en bij het aan boord gaan. Tijdens de wachttijd voor uw vertrek wordt u van harte welkom geheten in één van de vele KLM World Business Class Lounges of in één van de lounges van partners van KLM, die zich over de hele wereld bevinden en waar u in een rustige omgeving kunt genieten van een hapje en een drankje.

Vernieuwde Crown Lounge Schiphol (Intercontinentaal) 
Wanneer uw reis een eindbestemming buiten Europa heeft kunt u op Schiphol gebruik maken van de geheel vernieuwde en in oppervlakte verdubbelde KLM Crown Lounge (november 2019). Laat u verrassen door de oase van rust, het ruime aanbod aan faciliteiten (bv. doucheruimtes en slaapcabines) en geniet van een amuserende film onder het genot van een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes.

COVID-19: Veilig vliegen met KLM
De huidige situatie zorgt voor aangepaste maatregelen tijdens een vlucht zodat de passagiers en de bemanning veilig kunnen vliegen. In onderstaande video kunt u zien welke maatregelen KLM hiervoor heeft getroffen.

Overzicht maatregelen vliegen tijdens COVID-19
Tevens heeft KLM een overzicht gemaakt van de maatregelen die zijn getroffen, zodat u veilig kunt vliegen. Klik hier om het overzicht te bekijken.