4*Deluxe Plataran Borobudur Resort, Java

Het charmante Plataran Borobudur Resort ligt op de heuvels van Tanjungan op slechts 1 km van de beroemde Borobudur tempel. Vanaf vrijwel elke plek binnen het resort heeft u uitzicht op dit boeddhistische bouwwerk en de heilige berg Merapi. De vrijstaande villa's liggen verspreid over de tuinen waardoor het karakter van een Javaans dorp ontstaat. De luchthaven van Yogyakarta ligt op ca. 1 uur en de luchthaven van Solo op ca. 2 uur rijden.

Dit hotel is onderdeel van de privéreis Java & Bali en niet apart te boeken!

Faciliteiten

Receptie met observatiedeck waar vanaf u prachtige zonsopkomsten en -ondergangen over de Borobudur kunt aanschouwen. Zwembad met terras, ligbedden en parasols.

Wellness

Kleine Padma Spa voor massages en schoonheidsbehandelingen.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Alle maaltijden worden in het Stupa Restaurant geserveerd.
Stupa: Het restaurant heeft een verrassende koloniale inrichting. Op het menu staan Javaanse en westerse gerechten. In het restaurant is wifi gratis.

Kamers & Suites

Alle villa’s beschikken over airconditioning, plafondventilator, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, kluisje en flatscreen-tv. Badkamer met bad en douche.

Garden Plunge Pool Villa

Garden Plunge Pool Villa

ca. 218 m², maximaal 2 personen  
Villa in een omgeving met prachtige tuinen. Met een ruim buitenterras en plungepool.

Executive Pool Villa

Executive Pool Villa

ca. 84 m², maximaal 3 personen 
Vrijstaande villa met kingbed, sofa, schrijftafel, terras met ligbedden en plungepool. Uitzicht over de Menorah heuvels en/of de Borobodur tempel.

Exclusive Pool Villa

Exclusive Pool Villa

ca. 88 m², maximaal 3 personen 
Villa met kingbed, sofa, schrijftafel, terras met ligbedden en privézwembad. Uitzicht over de Menorah heuvels en/of de Borobodur tempel.

Royal Pool Villa

Royal Pool Villa

ca. 81 m², maximaal 3 personen 
Vrijstaande villa met kingbed, sofa, schrijftafel, terras met ligbedden en plungepool. Uitzicht over de Javaanse heuvels of de Borobodur tempel.

Grand Spa Pool Villa

Grand Spa Pool Villa

ca. 94 m², maximaal 3 personen 
Villa met kingbed, sofa, schrijftafel, terras met ligbedden en privézwembad. Tevens beschikt de villa over een privé spa behandelkamer. Vanuit de villa uitzicht over de Menorah heuvels.

Duplex Royal Pool Villa - 2 slaapkamers

Duplex Royal Pool Villa - 2 slaapkamers

ca. 74 m², maximaal 4 personen 
Villa met twee verdiepingen met kingbed, sofa, schrijftafel, terras met ligbedden en privézwembad.  Vanuit de villa uitzicht over de Menorah heuvels.


Ligging

Calendar here