4*Superior Plataran Bromo, Java

Hotel Plataran Bromo is genesteld in de hooglanden van Bromo en biedt een subliem uitzicht op de landelijke schoonheid van de plantages op de omliggende heuvels. Het hotel ligt op ca. 11 km van de ingang van het UNESCO-werelderfgoed, het Bromo Tengger Semeru National Park. In en rond Ngadiwano kunt u diverse activiteiten ondernemen zoals fietsen en wandelen. Plataran Bromo is een bestemming waar gasten zich kunnen onderdompelen in de natuurlijke schoonheid van de indrukwekkende omgeving.

Dit hotel is onderdeel van de privéreis Java & Bali en niet apart te boeken!

Faciliteiten

Lobby en diverse lounges. Langit Bromo ligt op de top van een heuvel. In dit 3 verdiepingen tellende gebouw bevinden zich een restaurant, kunstgalerij, bar en restaurant. Putri Dewi is een openlucht amfitheater met uitzicht op berg Arjuna.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Terras Bromo: dit restaurant biedt een onvergetelijke culinaire ervaring met mooie vergezichten op de landelijke heuvels. Ontworpen in harmonie met de natuur biedt dit hotel een brede selectie van Indonesische en Aziatische gerechten met de verse lokale ingrediënten.

Kamers & Suites

Het hotel beschikt over 37 comfortabele kamers. Voorzien van flatscreen-tv, schrijftafel, kluisje en airconditioning. Badkamer met douche.

Deluxe Kamer

Deluxe Kamer

ca. 32 m², max. 2 personen 
Voorzien van kingsizebed en zithoek. Badkamer met douche. Balkon met zithoek. Combinatie mogelijk met andere kamer.

Deluxe Family Kamer

Deluxe Family Kamer

ca. 32 m², max. 3 personen 
Slaapkamer met stapelbed en schrijftafel. Badkamer met douche.

Deluxe Attic Kamer

Deluxe Attic Kamer

ca. 40 m², max. 3 personen 
Ruime kamer op de bovenverdieping. Slaapkamer met 3 aparte bedden. Badkamer met douche.


Ligging

Calendar here