Video Dubai
Video Dubai

Video Dubai

Dubai, de magie van de Oriënt!

Het kosmopolitische Dubai. In dit innovatieve emiraat ontmoeten traditie en modern elkaar tussen het gouden zand van de woestijn en het warme blauwe water van de Golf, met glorieuze zonneschijn, glinsterende souks, moderne shopping malls en natuurlijk een ruime keuze aan hotels van wereldklasse.

Het Madinat Jumeirah complex behoort tot een van de mooiste locaties van Dubai. Het complex bestaat uit Jumeirah Al Naseem, Jumeirah Beach, Burj Al Arab, Jumeirah Mina a’Salam, Jumeirah Al Qasr, Jumeirah Dar Al Masyaf en Beit al Bahar. Door het resort loopt een netwerk van waterwegen. U kunt ontspannen op het parelwitte zandstrand of aan een van de zwembaden, genieten in een van de vele culinaire restaurants of in het Spacenter van wereldklasse. Kinderen zijn van harte welkom in de Sinbad Kids Club en het Wild Wadi waterpark. Een heerlijk vakantieresort!

Bent u benieuwd hoe deze zeer fraaie hotels eruit zien?

Silverjet vakanties is de grootste aanbieder van luxe hotels in zowel Dubai , Abu Dhabi, Ajman als  Ras al Khaimah. Wilt u meer informatie over ons aanbod bekijk onze brochures welke on line en bladerbaar te bekijken zijn. Daarnaast kunt u op ieder hotelniveau de laatste mogelijkheden met prijzen opvragen.