Top 3 Droomhotels

Soms dromen wij hier even weg bij het zien van al die mooie hotels. De ene foto is nog mooier dan de andere. Om u vanuit huis ook te laten wegdromen hebben wij een top 3 samengesteld met de mooiste hotels voor een droomvakantie!

6* One&Only Reethi Rah, Malediven

One&Only Reethi Rah behoort met zijn architectuur tot de mooiste en meest luxe resorts op de Malediven. De uiterst smaakvolle, vrijstaande villa`s bieden een spectaculair uitzicht en staan garant voor de ultieme droomvakantie. Zo beschikt u tijdens uw gehele verblijf bij Reethi Rah over een butlerservice, zodat het u aan niets zal ontbreken. 

Reehti Rah  Reethi Rah  Reethi Rah

Het hotel beschikt over een PADI-duikschool en een recreatiecentrum met veel mogelijkheden voor watersporten. Daarnaast kunt u relaxen in de exclusieve One&Only Spa. Niet alleen heeft u keuze uit diverse ontspannende behandelingen, ook de setting en het uitzicht maken deze Spa uniek. 

Silverjet-tip: Geniet van een heerlijk 7-gangenmenu dat wordt geserveerd in onze nieuwe Tree House, een bijzondere privé locatie hoog boven het tropische bladerdak. Hier wordt u getrakteerd op een prachtige zonsondergang met uitzicht op de Indische Oceaan. Dé plek voor een romantische avond met z’n tweeën. 

Bekijk hier One&Only Reethi Rah


6* Amanzoe, Peleponnesos

Gelegen op een heuvel en omringd door olijfgaarden vindt u dit fraaie resort. Amanzoe is gebouwd als een moderne Akropolis en ligt als het ware versmolten in het land. Wanneer u voet zet in het hotel ervaart u een oase van rust. De rust in combinatie met de sublieme service maken dit hotels tot een van onze parels in Griekenland. 

Amanzoe  Amanzoe  Amanzoe

Het hotel beschikt over zeer ruime en luxe villa’s (200m² of groter) welke van alle gemakken zijn voorzien. Alle pavilions en villa’s zijn zo ontworpen dat ze maximale privacy en een adembenemend uitzicht bieden. Start de dag met een duik in uw privézwembad en geniet ’s avonds van een diner in uw eigen villa.

Silverjet-tip: Reis per helikopter van Athene naar Amanzoe en ontdek dit prachtige stukje Griekenland vanuit de lucht. 

Bekijk hier Amanzoe op Peleponnesos

5* Anantara Qasr Al Sarab Desert Resort, Abu Dhabi

Bent u op zoek naar een 'once in a lifetime experience'? Dan kunnen wij u een verblijf dit luxe desert  resort van harte aanbevelen. Het is gelegen in de legendarische Liwa-woestijn en biedt naast prachtige vergezichten ook vele faciliteiten die garant staan voor een unieke vakantie in stijl.

Anantara Qasr al Sarab  Anantara Qasr al Sarab  Anantara Qasr al Sarab

Het resort doet denken aan een traditioneel bedoeïenendorp en ligt tussen de ongelooflijke glooiende rode en oranje duinen van Rub Al Khali, 's werelds grootste ononderbroken zandwoestijn. De met lantaarns omzoomde entree zet de toon voor de betovering wanneer u arriveert en dit zet zich door in de prachtige lobby en zeer luxe kamers en suites. 

Het resort biedt tal van bijzondere activiteiten als kameelrijden, boogschieten, safari per 4x4 en mountainbiken. Ook kunt u samen dineren onder de sterrenhemel. Op en top romantiek!

Bekijk hier Anantara Qasr Al Sarab Desert Resort